Wigilie firmowe

Choć teraz cieszymy się złotą piękną jesienią i większość z nas jeszcze nie myśli o zimie, Boże Narodzenie zbliża się wielkimi krokami.

Proponujemy Państwu Wigilię dla firm – w naszym Dworku poczują Państwo świąteczny nastrój i spędzą miłe chwile z współpracownikami.

Ładnie udekorowane wnętrze, kolędy i zapach choinki będą Państwu towarzyszyć w ten specjalny wieczór.

Przygotowaliśmy trzy propozycje menu w cenach od 65 zł do 125 zł za osobę. Aromatyczne, tradycyjne potrawy wigilijne zadowolą nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Restauracji, które oferują Wigilię dla firm jest wiele – większość z nich znajduje się zapewne bliżej Waszej lokalizacji. Dlaczego mieliby Państwo wybrać właśnie nasz Dworek?

  • znakomite potrawy
  • elegancki wystrój sali
  • duży, bezpieczny parking na terenie Dworku
  • piękna okolica i zejście do rzeki Warty na terenie naszego Dworku
  • dodatkowe atrakcje w postaci biesiady przy ognisku i grzanym winie
  • dla chętnych kulig
  • możliwość noclegu w 10 komfortowych pokojach (40 osób łącznie)

Przygotowaliśmy też dla Państwa specjalną promocję: dla osób, które do dnia 30 listopada zarezerwują Wigilię firmową, ognisko gratis.

W przypadku wszelkich pytań i sugestii prosimy o kontakt.

  1. Zestaw wigilijny nr 1
  2. Zestaw wigilijny nr 2
  3. Zestaw wigilijny nr 3

Propozycja menu wigilijnego


Zupa ( 2 rodzaje):

  • Grzybowa z kluseczkami;
  • Zupa rybna lub barszcz z wigilijnymi uszkami


Dania główne na ciepło podane do stołu podczas kolacji ( 3 porcje/osobę):

Ryby na półmiskach:

  • Karp w sosie śmietanowym
  • Karp saute z pieczarkami
  • Pieczony filet z pstrąga z migdałami
  • Pstrąg rolowany z musem fasolowo-grzybowym skropiony sosem śmietanowym
  • Łosoś duszony w sosie cytrynowym

Pierogi o rozmaitym nadzieniu na półmiskach podane:

  • ruskie okraszane cebulką i masełkiem
  • z owocami polane śmietanką wiejską
  • z kapustą i grzybami w sosie borowikowym

Dodatki:

  • Kapusta z grzybami
  • Kapusta z grochem
  • Ziemniaki z wody z koperkiem
  • Kluski
  • Sos borowikowy

Dania zimne podane na półmiskach ( 2,5 porcji/osobę)

  • 
Ryba w sosie greckim
 / Karp po żydowsku
  • Karp w galarecie
 / Śledź w trzech smakach
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolą
  • Bułeczki koktajlowe

Na słodko ( 2,5 porcje/osobę)

  • 
Łazanki z makiem i bakaliami

  • Makowiec
  • Sernik
  • Piernik polany czekoladą


Napoje

  • Grzaniec galicyjski
  • Kompot z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( 0,5 l / osobę)
  • Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń

Koszt 125 zł brutto od osoby.


W cenę wliczone jest menu wyżej podane, napoje, kawa i herbata – bez ograniczeń, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali restauracji

Propozycja menu wigilijnego

Zupa:

  • Wigilijny barszcz czerwony z uszkami lub zupa rybna ( do wyboru)

Dania główne na ciepło serwowane na półmiskach ( 2 porcje na osobę):

Ryby na półmiskach:

  • Karp po polsku, pieczony
  • Pstrąg rolowany z musem fasolowo-grzybowym skropiony sosem śmietanowym

Dodatki:

  • Sos grzybowy,
  • ziemniaki z wody

Dania na ciepło podane do stołu podczas kolacji 
Pierogi o rozmaitym nadzieniu:

  • ruskie okraszane cebulką i masełkiem
  • z owocami polane śmietanką wiejską
  • z kapustą i grzybami w sosie borowikowym
  • Kapusta z grochem

Dania zimne podane na półmiskach ( 2 porcje/osobę)

  • Ryba w sosie greckim
  • Karp w galarecie
 / Śledź w trzech smakach
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolą
  • Bułeczki koktajlowe

Na słodko ( 2 porcje/osobę)

  • Sernik domowy
  • Piernik polany czekoladą
  • Makowiec

Napoje

  • Kompot z suszonych owoców
  • Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń

Koszt 85 zł brutto od osoby.

W cenę wliczone jest menu wyżej podane, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali.

Dodatkowo płatne

Napoje zimne typu soki i woda niegazowana (bez ograniczeń) oraz wino grzane – cena 10 zł /osobę

Propozycja menu wigilijnego

Zupa:

  • Zupa rybna z makaronem

Danie główne na ciepło serwowane na talerzach (1 porcja na osobę):

  • Karp saute z pieczarkami na poduszce z kapusty w duecie z ziemniakami gotowanymi
  • lub pstrąg pieczony w dzwonkach ( do wyboru)

PÓŁMISKI podane do kolacji:

  • pierogi z kapustą i grzybami

  • pierogi ruskie

  • makiełki

  • łazanki zasmażane z pieczarkami i kapustą
  • 
kapusta z grzybami

Dania zimne podane na półmiskach ( 2 porcje/osobę)

  • karp w galarecie
  • 
śledź w śmietanie z jabłkiem
  • 
śledź w oliwie

  • filet rybny w sosie greckim
  • 
pieczywo mieszane, masło

Na słodko ( 2 porcje/osobę)

  • Sernik
  • Piernik polany czekoladą

Napoje

  • Kompot z suszonych owoców
  • Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń

Koszt 65 zł brutto od osoby.


W cenę wliczone jest menu wyżej podane, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali.

Dodatkowo płatne

Napoje zimne typu soki i woda niegazowana (bez ograniczeń) oraz wino grzane – cena 10 zł /osobę

next
prev

Serdecznie zapraszamy!

Facebook Twitter Google+ Pinterest