Wigilie firmowe
Choć teraz cieszymy się złotą piękną jesienią i większość z nas jeszcze nie myśli o zimie, Boże Narodzenie zbliża się wielkimi krokami.
Proponujemy Państwu Wigilię dla firm – w naszym Dworku poczują Państwo świąteczny nastrój i spędzą miłe chwile z współpracownikami.
Ładnie udekorowane wnętrze, kolędy i zapach choinki będą Państwu towarzyszyć w ten specjalny wieczór.
Przygotowaliśmy trzy propozycje menu w cenach od 65 zł do 125 zł za osobę. Aromatyczne, tradycyjne potrawy wigilijne zadowolą nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Restauracji, które oferują Wigilię dla firm jest wiele – większość z nich znajduje się zapewne bliżej Waszej lokalizacji. Dlaczego mieliby Państwo wybrać właśnie nasz Dworek?
- znakomite potrawy
- elegancki wystrój sali
- duży, bezpieczny parking na terenie Dworku
- piękna okolica i zejście do rzeki Warty na terenie naszego Dworku
- dodatkowe atrakcje w postaci biesiady przy ognisku i grzanym winie
- dla chętnych kulig
- możliwość noclegu w 10 komfortowych pokojach (40 osób łącznie)
Przygotowaliśmy też dla Państwa specjalną promocję: dla osób, które do dnia 30 listopada zarezerwują Wigilię firmową, ognisko gratis.
W przypadku wszelkich pytań i sugestii prosimy o kontakt.
-
Zestaw wigilijny nr 1
-
Zestaw wigilijny nr 2
-
Zestaw wigilijny nr 3
Propozycja menu wigilijnego
Zupa ( 2 rodzaje):
- Grzybowa z kluseczkami;
- Zupa rybna lub barszcz z wigilijnymi uszkami
Dania główne na ciepło podane do stołu podczas kolacji ( 3 porcje/osobę):
Ryby na półmiskach:
- Karp w sosie śmietanowym
- Karp saute z pieczarkami
- Pieczony filet z pstrąga z migdałami
- Pstrąg rolowany z musem fasolowo-grzybowym skropiony sosem śmietanowym
- Łosoś duszony w sosie cytrynowym
Pierogi o rozmaitym nadzieniu na półmiskach podane:
- ruskie okraszane cebulką i masełkiem
- z owocami polane śmietanką wiejską
- z kapustą i grzybami w sosie borowikowym
Dodatki:
- Kapusta z grzybami
- Kapusta z grochem
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Kluski
- Sos borowikowy
Dania zimne podane na półmiskach ( 2,5 porcji/osobę)
-
Ryba w sosie greckim
/ Karp po żydowsku
- Karp w galarecie
/ Śledź w trzech smakach
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolą
- Bułeczki koktajlowe
Na słodko ( 2,5 porcje/osobę)
-
Łazanki z makiem i bakaliami
- Makowiec
- Sernik
- Piernik polany czekoladą
Napoje
- Grzaniec galicyjski
- Kompot z suszonych owoców
- Soki owocowe ( 0,5 l / osobę)
- Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń
Koszt 125 zł brutto od osoby.
W cenę wliczone jest menu wyżej podane, napoje, kawa i herbata – bez ograniczeń, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali restauracji
Propozycja menu wigilijnego
Zupa:
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami lub zupa rybna ( do wyboru)
Dania główne na ciepło serwowane na półmiskach ( 2 porcje na osobę):
Ryby na półmiskach:
- Karp po polsku, pieczony
- Pstrąg rolowany z musem fasolowo-grzybowym skropiony sosem śmietanowym
Dodatki:
- Sos grzybowy,
- ziemniaki z wody
Dania na ciepło podane do stołu podczas kolacji
Pierogi o rozmaitym nadzieniu:
- ruskie okraszane cebulką i masełkiem
- z owocami polane śmietanką wiejską
- z kapustą i grzybami w sosie borowikowym
- Kapusta z grochem
Dania zimne podane na półmiskach ( 2 porcje/osobę)
- Ryba w sosie greckim
- Karp w galarecie
/ Śledź w trzech smakach
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolą
- Bułeczki koktajlowe
Na słodko ( 2 porcje/osobę)
- Sernik domowy
- Piernik polany czekoladą
- Makowiec
Napoje
- Kompot z suszonych owoców
- Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń
Koszt 85 zł brutto od osoby.
W cenę wliczone jest menu wyżej podane, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali.
Dodatkowo płatne
Napoje zimne typu soki i woda niegazowana (bez ograniczeń) oraz wino grzane – cena 10 zł /osobę
Propozycja menu wigilijnego
Zupa:
Danie główne na ciepło serwowane na talerzach (1 porcja na osobę):
- Karp saute z pieczarkami na poduszce z kapusty w duecie z ziemniakami gotowanymi
- lub pstrąg pieczony w dzwonkach ( do wyboru)
PÓŁMISKI podane do kolacji:
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi ruskie
- makiełki
- łazanki zasmażane z pieczarkami i kapustą
-
kapusta z grzybami
Dania zimne podane na półmiskach ( 2 porcje/osobę)
- karp w galarecie
-
śledź w śmietanie z jabłkiem
-
śledź w oliwie
- filet rybny w sosie greckim
-
pieczywo mieszane, masło
Na słodko ( 2 porcje/osobę)
- Sernik
- Piernik polany czekoladą
Napoje
- Kompot z suszonych owoców
- Kawa i herbata na życzenie bez ograniczeń
Koszt 65 zł brutto od osoby.
W cenę wliczone jest menu wyżej podane, obsługa oraz dekoracja świąteczna stołu i Sali.
Dodatkowo płatne
Napoje zimne typu soki i woda niegazowana (bez ograniczeń) oraz wino grzane – cena 10 zł /osobę
next
prev
Serdecznie zapraszamy!
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest